İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'dan 10 Kasım Mesajı

0

SİYASET 9.11.2020 12:43:51 1859 0
İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan


İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Akan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında, Atamıza duyduğumuz saygı, sevgi ve özlem 10 Kasım hüznü ile bir kez daha yan yana gelmiştir. 

Düşman karşısında söz konusu vatan olduğu zaman ‘Ben size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum’ diyen, huzur mevz-u bahis olduğunda ise ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek barışa verdiği önemi gösteren liderdir Atatürk. 

Büyük Önderimiz savaştan çıkmış, yorgun ve bitkin 13 milyonluk Türk milletinin kendine güvenini tekrar kazandıran bir lider olmasının yanı sıra, ebediyete intikalinin 82. yılında hala milletimizin en büyük güven ve onur kaynağı olmaya devam etmektedir. Türk Milleti bugüne kadar nasıl ATA’sına sahip çıkmış ve izinden gitmişse, Türk Gençliği’de ilelebet Atatürk’ün açtığı yoldan gösterdiği hedeften ayrılmayacaktır. Atatürk’ü programlardan, kitaplardan ve armalardan çıkarma çabaları yetersiz ve yersiz kalmaya mahkûmdur. Zira Büyük Önder, milletimizin gönlünde eşsiz bir lider ve kahramandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüce milletimizin ebedi başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. sene-i devriyesinde minnet ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhu Şad, mekanı Cennet olsun inşallah.”

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.