Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

İSTİKLAL MARŞI'NIN 102.KABULUNÜN YILI KUTLANDI

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Kabulünün 102. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi.

MANİSA-GENEL 10.03.2023 21:30:00 1186 0
İSTİKLAL MARŞI

 

 

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Kabulünün 102. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi.

Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Yardımcımız Sayın Erhan Günay, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Dikici, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda açılış konuşmalarının ardından Manisa Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Tarihin Akışında İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy" isimli tiyatral gösteri sergilendi. Katılımcıların büyük beğenisi ile sergilenen gösteriden sonra protokol üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'ne özel hazırlanan resim sergisini ziyaret etti.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: İSTİKLAL MARŞI' .KABULUNÜN KUTLANDI
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.