İşitme Engelliler Milli Takımı Riva’da

0

SPOR 22.08.2021 15:36:57 1352 0
İşitme Engelliler Milli Takımı Riva’da
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı Brezilya'da 2022 yılında yapılması planlanan 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları elemeleri kapsamında Riva’da kampa girdi.

Kampta A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelen İşitme Engelliler Milli Takımı, 27 Ağustos’ta Engellilerden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem ve TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy'un da katılımı ile Riva’dan ayrılarak Çekya maçı için Prag’a gidecek.



Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.