Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

İLKAY ŞİMŞEK: ÜLKEYİ ŞANTİYE SAHASINA ÇEVİRDİLER

Birlikte Değişim Platformu temsilcisi İlkay Şimşek, "Ülkeyi şantiye sahasına çevirdiler, millet yürüyecek kaldırım, araçlar geçecek yol bulamıyor" dedi.

MANİSA-SEÇİM 20.12.2023 12:43:00 1157 0
İLKAY ŞİMŞEK: ÜLKEYİ ŞANTİYE SAHASINA ÇEVİRDİLER

 

Görev süreleri boyunca hiç bir iş yapmayıp, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle göstermelik çalışma başlatan belediye başkanlarını eleştiren Birlikte Değişim Platformu temsilcisi İlkay Şimşek, "Ülkeyi şantiye sahasına çevirdiler, millet yürüyecek kaldırım, araçlar geçecek yol bulamıyor" dedi.

HABER MERKEZİ- Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle artan yol ve çevre düzenleme çalışmalarına dikkat çeken Birlikte Değişim Platformu temsilcisi İlkay Şimşek, yapılanların tamamen göstermelik olduğunu, işe yarayan değil, aksine vatandaşı sıkıntıya sokan uygulamalar olduğunu söyledi. İlkay Şimşek, görev süreleri boyunca hiç bir iş yapmayıp, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle göstermelik çalışma başlatan belediye başkanlarını sert dille eleştirerek, "Ülkeyi şantiye sahasına çevirdiler, millet yürüyecek kaldırım, araçlar geçecek yol bulamıyor, madem yapılması gereken bu kadar iş vardı, neden 3-5 yıl beklediler, bu işler seçime 3 ay kala yapılacak işler mi, bunun adı hizmet değil, eziyettir, ama bu millet neyin ne olduğunu görüyor, hesabını da sandıkta soracaktır" dedi.

"MİLLETE REFAH DEĞİL, EZİYET VERİYORLAR"

Millete refah yerine eziyet verildiğini de ifade eden Birlikte Değişim Platformu temsilcisi İlkay Şimşek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ülke olarak büyük bir ekonomik kriz içindeyiz, henüz asgari ücret artış oranı belirleme çalışmaları devam ediyor, ama fırsatçılar zam üzerine zam yapmayı sürdürüyor, milletin alım gücü yok, alış verişe gidiyor, eli boş dönüyor, son 10 yılın en büyük işsizlik oranına ulaşıldı, iki üniversite bitirenler bile iş bulamıyor, iş bulan ev kirası kadar maaş alamıyor, emekliler açlık sınırının çok altında yaşam savaşı veriyor, eğitimde 'Parası olan okusun', sağlıkta 'Parası olan yaşasın' anlayışı dayatılıyor. Tüm bu yaşananlara çözüm bulamayan iktidar, üzerine bir de seçim savurganlığı yapıyor, daha önce kaybettiği şehirleri alabilmek, elindekileri de tutabilmek adına kaynakları zamansız, yersiz ve gereksiz yere harcamayı sürdürüyor. Bu durumun en çarpıcı örneklerinden biri Manisa'da yaşanıyor; bir anda her cadde ve sokakta eş zamanlı başlatılan çalışmalar, zaten trafik sorunu yaşayan kenti tamamen sıkıntılı, ulaşılmaz, geçit vermez bir hale soktu. İnsanlar işlerine, evlerine gidemez, sokağa çıkamaz hale geldi, kan ağlayan esnafın işyerinin önü kapandı, otobüsler, dolmuşlar, taksiler işlemez hale geldi. Millet 5 yıldır yatıp, seçime 3 ay kala yapılan sözde çevre düzenlemesinin, sözde kaldırım döşenmesinin, sözde yol yapılmasının hangi niyetle gerçekleştiğini ayırt edemeyecek kadar akıl yoksunu değildir. Neyin, neden yapıldığını ve bu eziyetleri neden çektiğini gayet iyi biliyor. Ülkeyi, şehirlerileri, caddeleri karda, kışta şantiye sahasına çevirenler, yaşanmaz hale getirenler, bu yaptıklarının hesabını sandıkta verecektir."


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.