Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi, ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından yardımlarını sürdürüyor.

MANİSA-GENEL 2.03.2023 00:00:00 866 0
İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

 

 

İlim Yayma Cemiyeti, özellikle depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşısındaki alanda 4 gün boyunca hayır çadırı kurdu.

Burada gönüllülerin yaptığı ürünler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar depremzedelere katkı sağlamak için destek oldu.

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, katkı sağlayan gönüllülere, vatandaşlara teşekkür etti. Özgüvenç, “Malum yaşanan üzücü deprem bütün milletimizi derinden üzdü. Herkes tek yürek oldu. Bizde ilim Yayma Cemiyeti Manisa şubesi olarak, 70 yıldır eğitimle ilgilenen bir kurum olarak, depremzede kardeşlerimize eğitim noktasında depremzede kardeşlerimize bir katkımız olsun düşüncesiyle bir hayır çadırı oluşturduk. Vatandaşlarımızın çadırdan yapağı alışverişler neticesinde toplanan gelirleri ilimizde bulunan depremzede öğrencilerimize hem okul harçlığı hem de eğitim araç gereçleri noktasında kakı sağlasın diye burs desteği vermek amacıyla bu çadırı oluşturmuş olduk. Beklediğimin üzerinde bir teveccüh vardı. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımız adeta hayır yapmak için yarışıyor. Bu durum bizi duygulandırdı ve motive etti. Çadırı açtığımızdan günden beri depremzede kardeşlerimizin geldiğini gördük. Bizimde katkımız olsun düşüncesiyle buradan alışveriş yaptıklarını gördük. Bu tabi son derece motive edici bur davranıştır. Yardımımız hasıl oldu. İnşallah bunları Mart ayının 15’inden itibaren özellikle ihtiyaç sahibi depremzede öğrencilerimize bağışlayacağız” dedi.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.