İki Kardeş Aynı Takıma Transfer Oldu

1

SPOR 16.10.2016 12:33:03 1237 0
İki Kardeş Aynı Takıma Transfer Oldu

Futbola Salihli Belediyespor altyapısında başlayan 31 yaşındaki Latif Kaçar ve 34 yaşındaki İzzet Kaçar, Manisa Süper Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Poyrazdamları Spor’a transfer oldu.
Yıllar sonra abisi İzzet Kaçar ile aynı takımın başarısı için ter dökmenin heyecan verici olacağını ifade eden Latif Kaçar “İki kardeş olarak yıllarca değişik zamanlarda ve değişik takımlarda top koşturduk. Şimdi ikimizde abi kardeş aynı takımda futbol oynamak istedik ve Salihli’nin Süper Amatör Küme temsilcilerinden Poyrazdamları’na transfer olduk” dedi.
İzzet Kaçar ise, “Bu sezon kardeşim Latif Kaçar ile yıllar sonra aynı takımda oynamak ve Poyrazdamları Spor’un başarısı için birlikte ter dökmek benim için gurur verici olacak” dedi.

SPOR SERVİSİ

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.