Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

İBRAHİM ONAYLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar’ı ziyaret etti.

MANİSA-SEÇİM 19.12.2023 12:49:00 1118 0
İBRAHİM ONAYLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 


AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar’ı ziyaret etti. Recep Çınar’ın her zaman esnaf dostu bir başkan olduğunu ifade ederek, esnaf ve sanatkara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Onaylı, Manisa’ya ve Şehzadeler’e daha fazla hizmet için bu yola çıktığını ifade eden Onaylı, “Aday adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren olumlu geri dönüşler alıyoruz. İl Genel Meclisi’nde, şehzadeler ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önemli görevler yaptık, sorunların çözümü noktasında görev almaktan kaçınmadık. Şehzadeler ilçemiz için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bizler bu şehrin birer hizmetkarıyız. Ege’deki birçok ile bakıyoruz. Denizli, Afyon, Uşak, Aydın’a bakıyoruz. Şehircilik alanında bu iller sürekli kendilerini geliştiriyor. Bu şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Esnafıyla, sivil toplum kuruluşuyla kısaca toplumun her kesimiyle biz bu şehri yönetmek istiyoruz” dedi.  

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise İbrahim Onaylı’ya çıktığı bu yolda başarılar diledi. Çınar, Onaylı aday olur ve kazandığı takdirde Şehzadeler’e güzel hizmetleri hayata geçireceğinden hiç şüphesinin olmadığını kaydetti.

 

 

 

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.