Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı

0

GÜNDEM 21.07.2021 00:10:34 1890 0
Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı

 



2009 yılından itibaren 10 yıl boyunca Akhisarspor’un başkanlığını yürüten İnşaat Mühendisi, İş İnsanı ve siyasetçi 61 yaşındaki Hüseyin Eryüksel, Şahin Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Akhisar Suyolu mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.
İnşaat mühendisi olan Hüseyin Eryüksel, 2009-2019 yıllarında Akhisarspor'da başkanlık görevi yapmış, 2019 seçimlerinde de AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan adayı olmuştu.
Cenazeye spor kamuoyu, iş insanları ve bir çok vatandaş katılırken, Akhisarspor’da teknik direktörlük yapmış Hamza Hamzaoğlu, Cihat Arslan, Cem Kavçak, eski futbol Bilal Kısa, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Vekili Yılmaz Akar, İlçe Siyaseti Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve kamu kurum temsilcileri de eşlik etti.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.