Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

HOROZKÖYSPOR YARINLARINA YATIRIM YAPIYOR

1

SPOR 16.06.2021 09:16:13 2195 0
HOROZKÖYSPOR YARINLARINA YATIRIM YAPIYOR



Manisa’nın köklü kulüplerinden Horozköyspor alt yapıda pandemi kuralları çerçevesinde çalışmalarına başladı.150 kişiyi bulan alt yapısı ile Horozköyspor’da çalışmalar kulüp halı sahasında gruplar halinde Muhsin Karip yönetiminde devam ediyor.


Futbol gönüllüsü olan Muhsin Karip futbolu çok sevdiğini ifade ederek “Kulübümüzün kurucu üyesi ve futbol aşığı bir gönüllüsüyüm. Çocuklarımızı sokaktan almak için bu kulübü 2008 yılında kulübümüzü kurduk ve buralara getirdik çok şükür. Alt yapımızdaki çalışmaların karşılığını Manisa şampiyonu olarak ta aldık. Çocuklarımızı daha iyi yerlere getirmek için çabalıyoruz. ”dedi.


SPORCULARIMZA CİDDİ TEKLİFLER VAR

 Muhsin Karip Horozköyspor’ da alt yapıda büyük bir potansiyelin var olduğunu ifade ederek,
“Bizim çocuklarımızın da fark edilmesini istiyoruz. Burada çok büyük bir potansiyel ve keşfedilmeyi bekleyen gizli yetenekler var. Bugün 8-9 alt yapı sporcumuza Altay, Manisa Fk ve Altınordu’dan ciddi teklifler var.150 sporcu ile çalışmalarımıza pandemi kurallarına uyarak gruplar halinde haftanın 5 günü sabah ve akşam olmak devam ediyoruz.


SAHAMIZIN BÜYÜTÜLMESİNİ BEKLİYORUZ

3 gönüllü olarak yola devam ettiklerini kalp nakilli olduğunu ifade eden Muhsin Karip,

“Biz 3 gönüllü olarak Horozköyspor ’un yarınları için fedakarlık yapıyoruz. Ben kalp nakilli, kulüp başkanımız Orhan Çiftçi böbrek nakilli, genel kaptanımız Bülent Tanrıverdi’de de işçi. Ancak yarınlarımız için 14 yıldır her türlü fedakarlığa katlanıyoruz. Bizim en önemli ricamız çok küçük ve yetersiz olan 40 m2’lik  halı sahamızın büyütülmesi. Bu konuda yetkililerden söz de almıştık. Ancak 3 yıla yakındır bir şey yapılmadı. Bu kısıtlı koşullarda her branşta yarışmalara katılıyoruz ve başarılı oluyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkılmasını istiyoruz.

Yarınlarımız olan çocuklarımıza destek olacak olan herkese kapımız açık.Bizlerin tek derdi çocuklarımıza sahip çıkmak, kendi değerlerimizi yetiştirip Manisa ve ülke futboluna kazandırmak. Kulübümüze tesisin kazandırılmasını sağlayan ve her zaman destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Doktor Mehmet Çerçi’ye, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Muharrem KAZER

 

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.