Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

HOROZKÖYSPOR'DA FARKLI DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

0

SPOR 24.08.2021 11:23:13 1469 0
HOROZKÖYSPOR


İkinci başkan Bülent Tanrıverdi’nin oğlu Mehmet Efe Tanrıverdi’nin doğum günü kulüp halı sahasında hazırlanan kulüp logosu ve kendi resminin olduğu dev pastalar ile kutlandı.


 Horozköyspor Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi ve alt yapı sorumlusu Muhsin Karip, antrenörler ile  alt yapı sporcularının katıldığı doğum gününde Mehmet Efe’ye doğum günü pastasının ilk dilimini Başkan Orhan Çiftçi ikram  ederken, başkan, teknik heyet ve takım arkadaşları futbolcuyu yeni yaşından dolayı tebrik etti.

Mehmet Efe Tanrıverdi’de bu anlamlı günü arkadaşlarıyla kutlamaktan çok keyif aldığını söyledi, teknik ekip ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Alt yapıda çalışmaların tam gaz devam ettiğini ifade eden Horozköyspor Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi, ”Tüm alt yapı sporcularımız bizim için değerlidir. Bugün sadece Mehmet Efe’nin doğum gününü kutlamadık. Bu güzel günde tüm alt yapı sporcularımızı da bir araya getirerek önemli bir sosyal etkinliğe imza atmış olduk. Yarınlarımız için ne yapsak azdır. ”açıklamasını yaptı. Muharrem KAZER.



 

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.