HOROZKÖYSPOR'DA FARKLI DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

0

SPOR 24.08.2021 11:23:13 1971 0
HOROZKÖYSPOR


İkinci başkan Bülent Tanrıverdi’nin oğlu Mehmet Efe Tanrıverdi’nin doğum günü kulüp halı sahasında hazırlanan kulüp logosu ve kendi resminin olduğu dev pastalar ile kutlandı.


 Horozköyspor Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi ve alt yapı sorumlusu Muhsin Karip, antrenörler ile  alt yapı sporcularının katıldığı doğum gününde Mehmet Efe’ye doğum günü pastasının ilk dilimini Başkan Orhan Çiftçi ikram  ederken, başkan, teknik heyet ve takım arkadaşları futbolcuyu yeni yaşından dolayı tebrik etti.

Mehmet Efe Tanrıverdi’de bu anlamlı günü arkadaşlarıyla kutlamaktan çok keyif aldığını söyledi, teknik ekip ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Alt yapıda çalışmaların tam gaz devam ettiğini ifade eden Horozköyspor Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi, ”Tüm alt yapı sporcularımız bizim için değerlidir. Bugün sadece Mehmet Efe’nin doğum gününü kutlamadık. Bu güzel günde tüm alt yapı sporcularımızı da bir araya getirerek önemli bir sosyal etkinliğe imza atmış olduk. Yarınlarımız için ne yapsak azdır. ”açıklamasını yaptı. Muharrem KAZER.



 

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.