HOROZKÖYSPOR’DA ALT YAPI MUTLULUĞU

1

SPOR 10.08.2021 00:09:33 2315 0
HOROZKÖYSPOR’DA ALT YAPI MUTLULUĞU



Geçtiğimiz günlerde kadrosuna 2 bayan antrenörü de dahil eden Horozköyspor’ da futbol alt yapıda çalışmalar devam ediyor. Alt yapıda 300 sporcuya ulaşan mor menekşelerde yüzler gülüyor .



Horozköyspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bülent Tanrıverdi,  yönetim olarak Horozköylü çocukları sokaklardan kurtarmak ve iyi bir birey olarak yetiştirmek olduğunu ifade ederek,

“Futbolda alt yapı çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. Çocuklarımızın aileleriyle konuşarak yaptığımız faaliyetlerin geleceğe yatırım olduğunu ifade ettik.  Bugün 300 lere ulaşan sayılar  ile kocaman bir aileye dönüştük. “dedi.


YETİŞTİRMEYE DEVAM

Bülent Tanrıverdi Horozköyspor olarak sporcu yetiştirmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek,
“İlgi ve  yetiştirici olabilmek bizleri mutlu ediyor. Kendi tesislerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Horozköyspor kulübü olarak vizyonumuzu, çehremizi genişleterek büyümeye ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Her şey yarınlarımız olan çocuklar için ”açıklamasını yaptı.

Muharrem KAZER
 

İLKAY ŞİMŞEK: İKLİM KANUNU'NA KARŞI GEREKLİ TEPKİ VERİLMEDİ

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.