HOROZKÖY(U-15) PLAY-OFFTA

1

SPOR 10.01.2019 23:19:41 2566 0
HOROZKÖY(U-15) PLAY-OFFTA

Manisa U15 Ligi  B Grubu’nda mücadele eden Horozköyspor, son maçta lider Yunusemre Belediyespor’u 1-0 yenerek, grubunu 2. sırada tamamladı. 

 

Manisa U15 Ligi grup müsabakaları sona erdi. B Grubu’nda Yunusemre Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, 1975 Maltaspor, Manisa Gençlerbirliği ve Ayni Alispor ile mücadele eden Horozköyspor, son maçta lider Yunusemre Belediyespor’u 1-0 yenerek, grubunu 2. sırada tamamladı ve play-off oynama hakkı elde etti.

 Grubunda oynadığı 10 maçta; 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Mor-Beyazlılar, rakip ağlara 26 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Yunusemre ile 25 puan ve averajla gruptan çıkmayı başaran Horozköyspor’da hedef Manisa Şampiyonu olmak. 

ÇİFTÇİ: “PIRIL PIRIL GENÇLERİMİZ VAR”

Horoköyspor Başkanı Orhan Çiftçi, “Semtimizin çocuklarına futbol oynama imkanı tanıdığımız için çok mutluyuz. Altyapıya önem veren kulüplerden biriyiz. Kısıtlı imkanlara rağmen zoru başararak, bizden çok daha imkanlara sahip olan takımları geride bıraktık. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Bu gençler adından çok daha fazla söz edecektir. Hepsinin alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.