"Herkese Hareket Lâzım"

0

BÖLGE 2.11.2016 11:50:49 1300 0
"Herkese Hareket Lâzım"

Zihinsel engelli çocuklarımızın anneleri ile birlikte spor yapmalarını sağlamak için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş tarafından hazırlanan ve Bilimsel Araştırma Projesi olarak hayata geçirilen 'Herkese Hareket Lâzım' projesinde aktiviteler başladı.

Eğitmenler Özge Göbel ve Müge Göbel eşliğinde  çeşitli spor aktiviteleri yapan çocuklar ve anneleri oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. MCBÜ gönüllü öğrencilerinin de katkı sağladığı etkinlikler, her hafta Perşembe günü düzenli olarak devam edecek. Etkinlikten yararlanmak isteyen 5-10 yaş arası zihinsel engelli çocuklar ve anneleri, proje ekibiyle irtibata geçmesi halinde bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek.

HABER MERKEZİ

 

Mahmut Arıkan’dan Kırkağaç Teşkilatına Teşekkür Belgesi

‘Sarışın Bir Kurt’ Atatürk sergisi Manisa’da açıldı

Manisa’da 38 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Büyükşehirden amatör kulüplere 12,7 milyon destek

Yaşar Artar: Kalkınma, sağlığın önüne geçemez

DEVA’lı Mehmet Emin Ekmen’den Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Turgutlu’da ‘Atatürk ve Turgutlu’ konferansı

BALDEF Ocak Toplantısına Manisa’dan Katılım

Anahtar Kelimeler: herkese-hareket-l-zim
  • Salı 3.4 ° / -3 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Çarşamba 1.4 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.8 ° / -4.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.