HEDEFİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VAR

0

SPOR 12.03.2021 00:00:17 2182 0
HEDEFİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VAR
 

 

 

Yunusemre Belediyespor Wushu Kung Fu Takımı sporcuları, haftanın 5 günü antrenörleri gözetiminde 10 kişilik gruplar halinde Gediz Spor Salonu’nda çalışmalarına devam ediyor. Takımın başarılı sporcularından Enes Çağlar (16) başarılı bir sporcu olmak için antrenmanlarını aksatmıyor. 

Hedefinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Enes Çağlar, “4 yıldır Wushu Kung Fu  yapıyorum. Antrenörümüz Yusuf Çetinkaya ile tüm sporcu arkadaşlarımız ile 2021 yılında  yapılacak olan şampiyonalarda Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Benim hedefim Türkiye şampiyonasında şampiyon olarak, millî takıma yükselmek ve uluslararası arenada kulübümüz, ilimiz ve ülkemizin ismini duyurmak. Bize çalışmalarımızda destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ ye, Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a, bizlere imkanlarını sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.