Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Hedef Eğitim Kurumlarından online eğitim

1

MANİSA- EĞİTİM 27.03.2020 20:16:24 1622 0
Hedef Eğitim Kurumlarından online eğitim
Tüm dünyayı sarsan ve Türkiye'de de görülen yeni tip korona virüs nedeniyle eğitime ara verilmesiyle birlikte Hedef Eğitim Kurumları uzaktan da olsa öğrencileriyle öğretmenlerini dijital programlarda buluşturmaya devam ediyor. Hedef Eğitim Kurumları almış olduğu önlemler doğrultusunda bir ilke imza atarak öğretmenleriyle uzaktan bağlantılı olarak (online) toplantı gerçekleştirdi. Covid-19 (Corona) tehlikesine karşı önlem alma ve tedbirli davranma hususlarında azami hassasiyet göstermeye ve söz konusu tehlike ortadan kalkana kadar tüm kurum olarak iletişimi bu tarz yapacaklarını ifade eden Hedef Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Semih Balaban, “Hem Hedef Koleji’nde hem de Hedef Anadolu Lisemizde öğretmenlerimiz online eğitim için çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerimizle tek tek görüşmeler yapıyorlar. Koronavirüs sebebiyle birçok şirket evden çalışma kararı aldı. Okulların 30 Nisan’a kadar uzaktan eğitimle devam edeceğinin açıklanmasıyla, bizlerde kendimizce hamlelerimizi yaptık. Öğretmenlerimiz çalışmalarını bu sürece göre düzenleyecekler. Uzaktan eğitimle çocuklarımız okuldan kopmamış olacak, süreç normale döndüğünde uyum süreci daha da kolaylaşmış olacaktır. Unutmayın ki bu bir tatil değil. Tüm Türkiye'yi kapsayan bu sorun tüm öğrencilerin ortak sorunudur. İnşallah bu süreç kısa zamanda sona erecektir. En büyük temennimiz bu. Biz Hedef Eğitim Kurumları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.