Haydar Yavuz finale çıktı

1

SPOR 17.12.2020 00:06:20 2012 0
Haydar Yavuz finale çıktı
 

 

Güreşte Sırbistan'da düzenlenen Dünya Kupası'nda serbest stilde milli güreşçimiz Haydar Yavuz, finale yükseldi.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilen turnuvada, serbest stil 57, 70, 74, 92 ve 125 kilo müsabakaları yapıldı.

Mindere 70 kiloda çıkan milli güreşçi Haydar Yavuz, sırasıyla Romanya'dan George Bucur, Azerbaycan'dan Gitinomagomed Gadzhiyev ve Kırgızistan'dan Islambek Orozbekov'u eleyerek finale kaldı. Milli güreşçi yarın Polonyalı rakibi Magomedmurad Gadzhiev'le altın madalya mücadelesi verecek.

Turnuvada mücadele eden ve bugün mindere çıkan milli güreşçilerden 57 kiloda Şaban Kızıltaş İran'dan Rahman Mousa Amauzadkhalili'ye, 74 kiloda Fazlı Eryılmaz İtalya'dan Frank Chamizo Marquez'e, 92 kiloda Erhan Yaylacı Moldova'da Georgii Rubaev'e, 125 kiloda ise Oktay Göngör Azerbaycan'dan Jamaladdin Magomedov'a yenildi.

Dünya Kupası'nda 74 kiloda Fazlı Eryılmaz ve 92 kiloda Erhan Yaylacı'nın rakipleri finale çıktığı için bu sporcular, yarın bronz madalya maçı oynayabilmek için repesaj karşılaşmaları yapacak.

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

Manisa’da Vali Yardımcılarının Görev Dağılımı Yeniden Belirlendi

Anahtar Kelimeler: haydar-yavuz-finale-cikti
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.