Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

HASAN TÜREK ÖĞRENCİLERİ YKS SINAVI SONRASI STRES ATTI

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası öğrenciler stres  attı.

MANİSA- EĞİTİM 23.06.2022 00:04:00 1462 0
HASAN TÜREK ÖĞRENCİLERİ YKS SINAVI SONRASI STRES ATTI

 

 

Manisa’da başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası öğrenciler stres  attı. 4 yıl aynı okulda  eğitim öğretim gören öğrenciler doyasıya eğlenirken son kez bir arada bulunmanın buruk sevincini yaşadılar.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  öğrencileri 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları Manisa’da bir ilke imza attı. YKS sınavı sonrası özel bir işletmede yemekli eğlence düzenledi. YKS  stresini okul ve sınıf arkadaşları ile birlikte atan Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  öğrencileri gecenin sonunda şarkılar söylediler bol bol fotoğraf çekildiler.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinden  mezun olan Eren Rasim Dura  YSK sınavı sonrası 4 yıl beraber geçirdikleri arkadaşları ile stres atmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini aktardı. Eren Rasim Dura; “Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde 4 yıllık bir eğitim sürecinden geçtik. acısıyla tatlısıyla bol bol anısıyla sanatıyla sporuyla başarısıyla mezun olduk. YKS sınavımız hepimizin gönlümüzce güzel  geçmiştir. Arkadaşlarımızla YKS  sınavdan sonra bir organizasyon yapalım dedik. Bunun için bir kaç ay  hazırlıklara başladık. Güzel bir akşam oldu. Bizim okul samimi bir ortamdı. Herkes iyi anlaşır konuşur. Kararlaştırdık herkes tamam dedi. Okulumuzun 12 sınıf öğrencilerinin büyük kısmı etkinlik yapmaya tamam dedi. Bizde böyle bir organizasyon düzenledik katılan tüm arkadaşlarıma ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde yeni mezun olan ve YKS sınavına katılan öğrenci Selenay Targay  ise  “4 senelik eğitim sürecinden sonra YKS sınavına girdik. Sınavımız iyi geçti. YKS sınavımız iyi ve kötü geçenler için böyle bir organizasyon düzenledik. Arkadaşlarımızdan artık ayrılacağız. Son defa  hep birlikte eğlence düzenlemek istedik çok mutluyuz. Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Mehmet Koç ise “öğrencilerimizle 4 yıl bir arada güzel vakit geçirdik. Biz artık bir aile olduk.

 


Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

Ramazan-13

  • Perşembe 19.6 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.