Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde, Model Birleşmiş Milletler Konferansı yapıldı

Manisa’nın Yunusemre İlçesinde yer alan Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde, Model Birleşmiş Milletler Konferansı yapıldı 10-12 Haziran tarihlerinde yapılan konferansa farklı şehirlerden 175 katılımcı katıld

MANİSA- EĞİTİM 14.06.2022 00:00:00 1506 0
Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde, Model Birleşmiş Milletler Konferansı yapıldı

 

 

Manisa’nın Yunusemre İlçesinde yer alan Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde, Model Birleşmiş Milletler Konferansı yapıldı 10-12 Haziran tarihlerinde yapılan konferansa farklı şehirlerden 175 katılımcı katıldı. Türkiye geneli resmî ve özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik düzenlen konferans ile öğrenciler kendini resmi ortamlarda daha iyi ifade edebilecek, yeteneklerini ön plana çıkarabilme fırsatı bulacak.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Model Birleşmiş Milletler konferansı yapıldı. Yunusemre Belediyesi Bedesten Nikah Salonunda düzenlenen törene Ak Parti Manisa Millet Vekili Semra Kaplan Kıvırcık, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Yıldız, Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu, okul müdürleri, veliler, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Hasan Türek Anadolu Lisesi Model Birleşmiş Milletler Genel Koordinatör Yardımcısı Hande Kapar, Genel Koordinatör Ege Tos, Genel Sekreter Yardımcısı Beyza Samanlı ve Genel Sekreter Melis Şeker sunumları gerçekleştirdi. Öğrencilerin performansı büyük alkış aldı. Sunumların ardından Melis Şeker ve Ege Tosun kürsüye çıkarak organizasyonun startını verdi.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu, projedeki hedeflerini dile getirdi. Bozoğlu “Okulumuz Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 10-12 haziran 2022 tarihlerinde okulumuzda düzenlenecek olan Manisa il genelinde orta öğretim düzeyindeki öğrencilerimizin katılabileceği Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Model Birleşmiş Milletler Konferansı açılış törenine hoş geldiniz. Konferansımıza diğer orta öğretim kurumlarında 125 başvuru yapılmıştır. Hedefimiz katılımcıların bilgilerini tecrübe etmelerini sağlayıp çeşitli ortamlarda bu bilgileri amaçları için kullanabilmelerini sağlamaktır. Hasan Türek Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz öğrencilerimizin kendilerine olan güvenini artırmak kendilerini ifade etme yeteneğini geliştirme fikirlerini insanlara rahatca anlatabilme becerilerini kazandırmaktır” dedi.

Ak Parti Manisa Millet Vekili Semra Kaplan Kıvırcık ise yaptığı konuşmada Öğrencileri TBMM’ye davet etti. Semra Kaplan Kıvırcık “Biz bu üç günlük organizasyonun sonucunda dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi belediyelerimizin destekleri ile TBMM’de davet ediyoruz. Programın küçük bir mükafatı olacak. Bu emeği bu gayreti karşılıksız bırakmamak adına öğrencilerimizi TBMM’ne davet ediyoruz” dedi.

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.