Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Hasan Türek Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü’nden skeç ve doğaçlamalar

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı skeç ve doğaçlamalar Yunus Emre Millet Çarşısında sahnelendi.

MANİSA- İLÇELER 8.06.2023 15:01:00 1348 0
Hasan Türek Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü’nden skeç ve doğaçlamalar

 

.Etkinliği  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş izledi. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi müdürü Ömer Bozoğlu ,gösteride emeği geçenlere teşekkür etti. Ömer Bozoğlu ,"Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde Tiyatro Kulübü'nün  yaklaşık bir yıl boyunca devam eden çalışmaları  bugün meyvesini verdi. Tiyatro Kulübü yöneticisi Mahmut Kartal yönetiminde tiyatrolarını sahnelediler. Güzel bir sosyal etkinlik oldu. Tiyatroda görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum ve emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı  öğretmeni  Mahmut Kartal ise  tiyatro sahneleme çalışmalarını yıllardır yaptıklarını  söyledi. Mahmut Kartal, "Mümkün olduğu  kadar çocuklarımızın katılabileceği skeçler hazırlıyoruz. Bu sayede çocuklarımız oyunlara daha çok uyum sağlıyor. Skeçlerimiz daha çok günlük hayattan bize yakın konular. Çocuk Yetiştirme, Son Vaziyetim, Ergen Tavsiyesi, Ev Ödevi adlı skeçlerimiz, gençlerin eğitimini ilgilendiren konuları kapsıyor. Çalışırken öğrencilerimiz kendi hayatlarına dokunduğu için severek bu oyunları oynadılar. Çocuklarımız sahnede rollerini canlandırırken mutlu oldular. Amacımız finali mutlu yaşamaktı. İzlemeye gelen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrenci ve valilerimize çok teşekkür ederim." dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.