Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Halitpaşa’ya Yeni Su Kaynağı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına saniyede 13 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı.

SARUHANLI 12.09.2022 00:00:00 1008 0
Halitpaşa’ya Yeni Su Kaynağı

 

 


MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına saniyede 13 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 13 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak. 

“Verimli suya ulaşacağız”

Halitpaşa Mahalle muhtarı Harun Karakayış, “Özellikle yaz aylarında su yetersizliği sorunu yaşıyorduk. Yaşanan problemin çözülmesi için talebimizi MASKİ’ye bildirdik. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sondaj çalışması yapıldı. 13 litre verime sahip su elde edildi. Su sıkıntımızın çözüme kavuşacağını bilmek bizleri çok memnun etti. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Halitpaşa’ Kaynağı
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.