Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Halitpaşa'daki Sanayi Dükkanları Yıkıldı

Saruhanlı Belediyesi tarafından Halitpaşa mahallesine kazandırılacak 21 dükkandan oluşan Sanayi sitesinin yapımı için, mahallede 16 dükkandan oluşan eski sanayi sitesinin yakımı gerçekleşt

SARUHANLI 25.10.2022 00:00:00 1224 0
Halitpaşa

 

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcısı Mustafa Yaralı ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile Halitpaşa'ya giderek söz konusu bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada zemin katı 50 metrekare, batar katı 25 metrekare olmak üzere her biri 75 metrekare olan

21 adet dükkanın inşa edileceği belirtti.

Söz Verdik, Yapıyoruz...!

Halitpaşa'da yıllardır hayal edilen, önceki dönemlerde söz verilip yapılmayan yatırım için inşaat sürecine geldiklerini ifade eden Bilgin, şunları kaydetti;

"2019 yerel seçimlerinden önce Halitpaşa ziyaretimde, mahallede ekonomik ömrünü tamamlayan sanayi dükkanlarının yerine yeni dükkanlar yapacağımızı ifade etmiştim. Verdiğimiz sözü tuttuk, inşaat aşamasına geldik. Hayırlı olsun. Bizden önceki dönemlerde de söz verenler oldu. Buraya gelip proje evrakları açanlar oldu. Ancak bu işi yapmak bize nasip oldu. Sanayi sitesinin yenilenmesi Halitpaşa için büyük bir ihtiyaçtı, esnaflarımız zor şartlar altında hizmet veriyordu. Hayırlı olsun. Hizmet sürsün, Halitpaşa büyüsün" dedi.

Halitpaşa Sanayi Esnafına Geçici İşyeri Yapıldı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Halitpaşa mahallesinde yeniden yapılacağı için yakın zamanda yıkımı gerçekleştirilecek olan sanayi dükkanlarının yerine geçici olarak yapılan işyerlerini inceledi.

Başkan Bilgin, yeni dükkanlar yapılıncaya kadar esnafların burada hizmet vereceğini ifade ederek, "Bu süre zarfında esnafımızı açıkta ve ortada bırakmadık" dedi.

Başkan Bilgin'in Halitpaşa'daki incelemelerinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal da yer aldı.

Halitpaşa Sanayi Sitesi İhalesi 15 Eylül'de Yapılacak

Saruhanlı Belediyesi tarafından Halitpaşa mahallesine kazandırılacak Sanayi sitesi yapımına ilişkin ihale 15 Eylül 2022 günü saat 11.00'de Saruhanlı Belediyesinde yapılacak.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.