Halitpaşa Sanayi Sitesi İhalesi 15 Eylül'de Yapılacak

Saruhanlı Belediyesi tarafından Halitpaşa mahallesine kazandırılacak Sanayi sitesi yapımına ilişkin ihale 15 Eylül 2022 günü saat 11.00'de Saruhanlı Belediyesinde yapılacak.

SARUHANLI 20.07.2022 13:42:00 1856 0
Halitpaşa Sanayi Sitesi İhalesi 15 Eylül

 

 

21 adet dükkanın inşa edileceği Sanayi sitesinin yapımına sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılarak  başlanacak. Sanayi sitesinin yapımı 260 günde tamamlanacak.

 

Yılların Hayali Gerçek Oluyor

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Halitpaşa'da yıllardır hayal edilen, önceki dönemlerde söz verilip yapılmayan yatırım için ihale sürecine geldiklerini dile getirdi.

 

Mahallede ekonomik ömrünü tamamlayan sanayi dükkanlarının yerine yeni dükkanlar yapacaklarını ifade eden Bilgin, şunları kaydetti;

 

"Sanayi esnaflarının da merakla beklediği projede ihale aşamasına geldik. 15 Eylül'de ihaleye çıkıyoruz. Sanayi sitesinin yenilenmesi Halitpaşa için büyük bir ihtiyaç, esnaflarımız zor şartlar altında hizmet veriyor. İhalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapacağız. Daha sonra yapım işi başlayacak. Hayırlı olsun. Hizmet sürsün, Halitpaşa büyüsün" dedi.

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.