Halitpaşa Mahallesinde 400 metre kanalizasyon düzenlemesi yapıldı

0

BÖLGE 6.08.2021 14:33:30 1631 0
Halitpaşa Mahallesinde 400 metre kanalizasyon düzenlemesi yapıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapıya yönelik hamlesine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta başladığı 400 metrelik kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı.
“Cengiz Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”
Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Mahallemizde yeni imara açılan yerler vardı. Buraların altyapısı için MASKİ’ye başvurmuştuk. Sağ olsunlar 1 hafta gibi kısa bir sürede altyapı ihtiyacımız giderildi.  Cengiz Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.