Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Halit Alaca: Takımın başarısı için çalışıyoruz

Teknik direktör Halit Alaca, sezonun başlamasına kısa bir zaman kaldığını belirterek, “Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bal Ligi’nde kolay maç yok. Takımın başarılı olması için çalışıyoruz” dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 16.09.2022 14:48:00 1408 0
Halit Alaca: Takımın başarısı için çalışıyoruz

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Halit Alaca, sezonun başlamasına kısa bir zaman kaldığını belirterek, “Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bal Ligi’nde kolay maç yok. Takımın başarılı olması için çalışıyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele edecek Manisa Sanayi Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarını Çobanisa’da devam ediyor. Teknik direktör Halit Alaca yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar ligin ilk maçında Salihli Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, 3.etap çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “2022-2023 sezonu hazırlıklarına Manisa’da başladık. Sonrasında 12 günlük Afyon kampında ikinci etap çalışmalarını tamamladık. Afyon’da oynadığımız hazırlık maçlarında takımımızın eksiklerini görme açısından iyi oldu. Oyuncularımızın hem fiziksel, hem de taktiksel olarak antrenmanlara daha adapte olduğunu görüyoruz. Yoğun ve yorucu bir dönem yaşıyoruz. Yaklaşık 15 günlük bir süreç var. 26 haftalık uzun bir lig bizleri bekliyor. Kalan süreçte de bir veya iki hazırlık maçı daha oynamayı düşünüyoruz” dedi.

“KOLAY MAÇ YOK!”

Bölgesel Amatör Lig’de kolay maçın olmadığının altını çizen teknik direktör Halit Alaca, “Zorlu bir grubumuz var. İstanbul’dan 5, İzmir’den 4, Uşak’tan 1 ve Manisa’dan bizimle birlikte 3 takımla mücadele edeceğiz.  Bu ligde kolay maç yok. Lige istediğimiz gibi başlayıp, sahada mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Manisalıların bu süreçte maçlarımıza gelip destek olacağına inanıyorum. Dinamik bir başkanımız, onunla birlikte yöneticilerimiz var. Hepsi bu işe inanılmaz bir sevgi duyuyorlar. Bizlere güvenenleri mutlu edeceğimiz bir sezon olmasını umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.