Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyon Kurtuluş Güvenspor

0

SPOR 18.10.2016 12:39:22 1068 0
Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyon Kurtuluş Güvenspor

Saruhanlı Belediyesi Ömer Acar Sosyal tesislerinde ki halı sahada oynanan maçı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda sporsever izledi.

Centilmence geçen mücadelenin sonunda Yılmazspor'u 3-2 mağlup eden Kurtuluş Güvenspor şampiyon oldu. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, şampiyon olan Kurtuluş Güvenspor'un kupasını vererek takımı tebrik etti.

İlçe genelinden 12 takımın katıldığı turnuvada Yılmazspor ikinci, İstasyonspor ise üçüncü oldu. Başkan Yaralı, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

SPOR SERVİSİ

 

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.