Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Güzgülü’nden MAK-GÖÇ’e Ziyaret

0

BÖLGE 12.08.2016 12:50:02 1103 0
Güzgülü’nden MAK-GÖÇ’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Derneği Başkanı Eyüp Deniz ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Yunusemre Belediye Meclis üyeleri Serkan Öngider ile Faruk Türkoğlu da yer aldı. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede yürüttüğü çalışmaları ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel projeleri arasında yer alan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde 17 ilçede kurulması için çalışmalar yapılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde de bahsetti. Karaköy’de de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kurulması noktasında çalışmaların başlatıldığını belirten Güzgülü, yapılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin çocukların okul öncesi eğitimlerine ve zihinsel gelişimlerine büyük destek sağlayacağını dile getirdi. Güzgülü Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde uzman eğitimcilerce İngilizce, Türkçe, matematik, okul öncesi, mental aritmetik, satranç, bale ve ritmik jimnastik, halk oyunları, resim, keman ve gitar olmak üzere 11 branşta kaliteli eğitim imkanı sunulduğunu da söyledi.
Dernek üyelerinin ve mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, dernek üyelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin onur konuğu olarak katılacağı 85. İzmir Enternasyonal fuarına davet etti.

(İHA)


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: guzgulu-nden-mak-goc-e-ziyaret
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.