Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gürhan Özcan, Manisalılar Federasyonunu ziyaret etti

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 11 dernekten oluşan Manisalılar Federasyonu Başkanı Yunus Erdil ve yönetimini ziyaret etti.

17.01.2024 10:46:00 1302 0
Gürhan Özcan, Manisalılar Federasyonunu ziyaret etti

 

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 11 dernekten oluşan Manisalılar Federasyonu Başkanı Yunus Erdil ve yönetimini ziyaret etti. 

 


Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Manisalılar Federasyonu Başkanı ve Gökçeörenliler Derneği Başkanı Yunus Erdil, Gürhan Özcan’ı dernekte ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, çıktıkları yolda başarılar diledi. 
İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan ise Manisalılar Federasyonuna teşekkür etti. Özcan, Manisa’nın artık kendisinin bir yuvası olduğunu belirterek, “Manisa bizim çok önemli. Herkesin yaşadığı sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz. Bize böyle bir görev verdiler. Allah nasip ederse sonuna kadar bu görevi sürdüreceğiz. Tabu bunu yaparken tek başımıza değil hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bir doktor olarak her şeyi takip eden bir insanım. Dünyada çok az kişinin yaptığı ameliyatları yaptım. İnşallah belediye başkanı olursam Manisa’yı da, belediyeyi de aynı vizyonla yöneteceğim. Yeni projeler üretmeye gerek yok. Ülkemizde ve dünyada uygulanan projeleri geliştirerek Manisa’mızda uygulamak istiyoruz. Manisa, Osmanlı’da bile en önemli üç şehirden biriydi ama bugün çok gerilerde kalmış durumda. Önemli sanayiye sahip olmasına rağmen, tarımda çok iyi olmasına rağmen çok gerilerde kaldı. Manisa’nın gelişmesi için uygun projeleri hayata geçireceğiz. Manisa’yı bir bütün olarak değerlendirmek lazım. 

Sadece Şehzadeler, sadece Yunusemre olarak değil il genelindeki 17 ilçe olarak değerlendirmek lazım. 17 ilçemiz birden gelişirse Manisa’mız birden gelişir. Büyükşehir belediyeyi bir imparatorluk olarak düşünün. Krallıklardan bir tanesi iyi yönetilmezse bu imparatorluğu da yansır. 17 ilçenin ayrı ayrı sorunları var. 17 ilçeyi bir tutup Manisa’yı Türkiye’de de ilk üç arasına sokmak istiyoruz” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.