Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Gürhan Özcan, "Başkan olursam amatör spor kulüplerine desteğimiz ÇOK OLACAK"

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan'ı muayenesinde 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör'e çıkan Horozköyspor Kulübü ziyaret etti.

22.01.2024 09:40:00 937 0
Gürhan Özcan,

 

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan'ı muayenesinde 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör'e çıkan Horozköyspor Kulübü  ziyaret etti.

 

Gürhan Özcan adına yapılan Horozköyspor formasını hediye ettiler. 'Manisa'nın Doktoru Manisa'nın başkanı' sloganı ile çıktığı yarışta büyük ilgi odağı olan Özcan, sloganını hakkını verdiği görülüyor. Gürhan Özcan,  Ortopedi ve Travmatoloji doktoru olması ve mesleğinde aranan doktor olmasından dolayı spor camiası büyük ilgi gösteriyor. Özcan , "Bu zamana kadar Manisa'da ve ilçelerinde profesör ve  amatör sporla uğraşan sayısız hastam oldu , çoğu hastam Manisa'dan başka ilin spor takımına gitse bile telefonla bana ulaşıp yardımcı oluyorum" dedi.
Gürhan Özcan, "Bugün benim için çok değerli Horozköyspor Kulübü Başkanı Orhan Çiftçi ile genel kaptan Rıdvan Budak başkanlarımız ziyaretime gelerek beni onurlandırdılar.  Namağlup olarak Süper Amatör Lige çıkan Horozköy sporumuzu ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ederim , kendilerine her zaman yanlarında olduğumu bildirdim. Ben bir doktor olarak sporun hangi dalı olursa olsun insan hayatında olması gerektiğine inanıyorum. İleriki yaşlarda güçlü kas yapımız ile vücudumuz daha güçlü ve genç kalacaktır bunuda spora borçluyuz. Benim için yapılan bu formayıda asla unutmayacağım, Horozköy spor camiasına sonsuz başarılar diliyorum.  Nasip olur başkan olursam spor kulüpleri özelikle de amatör spor kulüplerine desteğimiz oldukça çok olacaktır . Horozköy sporumuzu başarısını tekrar tebrik ederek , önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde de birinci olup , bölgesel amatör lige çıkmasını temenni ederim" diye konuştu. 
Özcan'ın kendisinin de profesyonel basketbol oynadığı, şuan ise mesai bittikten sonra spor salonuna gittiğini söyledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.