Gümülceliler Zift İçinde Yüzüyor

0

GÜNDEM 3.06.2016 11:22:58 1569 0
Gümülceliler Zift İçinde Yüzüyor

Ziftten dolayı araçların kaydığı, vatandaşların yürümediği ve çocukların evlerine hapsolduğu mahalle sakinleri asfalt eylemi yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çağrıda bulundu.

Manisa Saruhanlı İlçesi Koldereve Gümülceli Mahallerini bir birine bağlayan 4 kilometrelik ara yola geçtiğimiz yerel seçimlerde, seçim yatırımı olarak atılan asfaltın sıcaklardan dolayı atması ve talep etmelerine rağmen yetkili belediye tarafından bir türlü asfaltlanmaması mahalleliyi sokağa döktü. Genci yaşlısı sokağa dökülenGümülceli Mahalle sakinleri, yetkili belediye tarafından asfalt hizmetinin yapılarak, çektikleri çilenin sona ermesini istedi.

ÇOCUKLARDA DERTLİ

Manisa’da yaz sıcaklarının henüz gelmesinin üzerinden kısa bir süre sonra zift bataklığına dönen yol, Gümülceli Mahalle sakinlerinin yaşam koşullarını felç etti. Araçların tekerlerinin kaydığı yolda sürücülerin yanı sıra, vatandaşlar da yürümekte zorlandığı görüldü. Aileler asfalt konusunda dert yanarken, en büyük sıkıntıyı ise çocuklar çekiyor. Ziftten dolayı aileleri tarafından dışarı salınmayan oynama çağındaki çocuklar, tüm gün evde oturmak zorunda kalıyor. Dışarı çıktıkları vakit ise üstlerini kirlettikleri gerekçesi ile ailelerinden azar işiten çocukların içler acısı hali yürek burkuyor.

MAHALLE SAKİNLERİ SİTEMLİ

Mahalle sakinlerinden Osman Demirci, “Bu yol Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından seçim zamanı el acele yapıldı. Manisa’da havalar ısınalı neredeyse bir hafta olmadı. Bir hafta içerisinde asfalt şeker gibi eridi. Neredeyse ziftin içerisinde yüzüyoruz. Araçlarımız kirleniyor, sokaklarda yürümekte zorlanıyoruz. Çocuklarımızı bile dışarı salmıyoruz. Biran önce Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerin bu durumu görerek, yeniden asfalt atması gerekir. Aksi takdirde bu yaz bitene kadar burada perişan olacağız” dedi. Bir diğer mahalle sakini Aydın Tarım ise, “Talep edilmesine rağmen hizmet yapılmamasına anlam veremiyoruz. Neyi bekliyorlar. Bizlerde insanız. Biz insan olarak Yolumuzun Düzelmesini İstiyoruz” şeklinde sitem etti.  HABER MERKEZİ

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.