Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Gülce Anaokulunda yıl sonu gecesi

0

GÜNDEM 26.06.2021 19:01:59 1307 0
Gülce Anaokulunda  yıl sonu gecesi
Manisa'nın ilk ve tek butik Montessori Anaokulu olan Gülce Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet törenini çocuklu bir şekilde kutladı. Gülce Montessori Anaokulu öğrencileri sanat alanında yaptıkları eserleri Sanat Sergisinde Manisalıların beğenisine sundular. 

Manisa’da faaliyet gösteren Özel Gülce Montessori Anaokulu yıl sonu gösterisi ve sergisi düzenledi. Manisa Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergide minik öğrenciler tarafından sanat alanında yıl boyunca yapılan eserler görücücüye çıktı.  Minik öğrenciler ilk olarak yıl sonu gösterisinde Türk Bayrağı oluşturdu, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. 


İkinci gün gerçekleşen Sanat Sergisi açılışına Şehzadeler KaymakamıCemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay katıldı.  Gülce Montessori Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan eserleri incelediler.  Özel Gülce Montessori Anaokulu Müdürü Gül Gülten, minik öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel eserleri Manisalıların beğenisine sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.