GÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan basının duayenlerinden Aziz Gül’ün kardeşi Burhan hayatını Fatma ile birleştirdi.

MANİSA-GENEL 13.07.2023 16:38:00 1500 0
GÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan basının duayenlerinden Aziz Gül’ün kardeşi Burhan hayatını Fatma ile birleştirdi. 

 

 Abdullah-Mecbure Gül çiftin oğlu Burhan Gül ile Halise Emrullah Durmaz çiftin kızı Fatma Durmaz gerçekleşen düğün ile hayatını birleştirdi. Spil Dağı yolu üzeri bulunan Sultan Düğün Salonu bahçesinde düzenlenen düğüne Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, genç çiftin yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Genç çift ve davetliler gece boyunca çalınan müzikler eşliğinde bol bol halay çekti.  hayatını birleştiren Fatma-Burhan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Anahtar Kelimeler: AİLESİNİN MUTLU
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.