GRANDMEDICAL MANİSASPOR DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

1

SPOR 2.03.2018 17:18:54 1603 0
 GRANDMEDICAL MANİSASPOR DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışması ile devam eden antrenman geniş alanda taktik oyunun ardından soğutma ile tamamlandı.

 

Grandmedical Manisaspor’da Spor Toto 1.Lig Karma maçında görev alan Kaan Miray Bağış, Asım Hamzaçebi, Berk Cambaz ve Göktuğ Bakırbaş takımla birlikte çalışmalara dahil olurken, tedavileri devam eden Hikmet Balioğlu ve Mehmet Enes Sığırcı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışma yaptılar.

 

Siyah-beyazlılar Denizlispor ile 3 Mart Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için saat 14.15’te Denizli’ye hareket ederek burada kampa girecek. 

 

GRANDMEDICAL MANİSASPOR BASIN

Mansiad Mangal partisinde buluştu

Zeytinli: “Siz STK Değil, İktidar Partisisiniz.

Manisalı Çocuklardan Gazze’ye Destek: “Vicdanın Renkleriyle Direniş”

Hayvan Hakları Savunucularından Sert Tepki: “4 Ekim Kara Bir Anma Günü”

Balıkesir Tanıtım Günleri Manisa’da Başladı

Soma’da 17 Bin Sentetik Hap Ele Geçirildi

CHP Manisa İl Kongresi 19 Ekim’de Yapılacak

Gazze’ye Destek İçin Akhisar’da Binlerce Kişi Yürüdü

  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.7 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Salı 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.