Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Grandmedical ile Belediye-İş arasında sağlık protokolü imzaladı

0

GÜNDEM 7.09.2021 00:00:54 1398 0
Grandmedical ile Belediye-İş arasında sağlık protokolü imzaladı

Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya ve Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin tarafından imzalanan protokol bir yıllık süreyi kapsıyor.
 
ÜYELERE AYRICALIKLI SAĞLIK HİZMETİ


Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Belediye çalışanlarının zor ve yorucu şartlarda mesai yaptığını biliyoruz. Grandmedical Hastanesi olarak Belediye-İş Sendikası'na üye olan belediye çalışanlarının ve ailelerinin sağlık problemlerinde onlara destek vermek istedik. Protokol doğrultusunda sendika üyelerine hastanemizin ayrıcalıklarından yararlanmaları için belirli bir miktar indirim uygulayacağız. İki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
SENDİKA
ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM


Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ise sağlığın her şeyin başı olduğunu ve sendika olarak üyelerinin her türlü sorunuyla ilgilendikleri gibi sağlık sorunlarının çözümü için de ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Sezgin, 'Yaptığımız protokolle üyelerimiz Özel Grandmedical Hastanesi'nin hizmetlerinden yüzde 20 indirimli olarak yararlanabilecek. Protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.