Gözlet'in Minik Yıldız Adayları

1

SPOR 15.06.2017 17:20:09 1665 0
Gözlet

Saruhanlı'ya bağlı Gözlet Mahallesi doğumlu 3 minik futbolcu adayı Altay futbol okullarında geleceğin yıldız adayı olmak için ter döküyor.

 

2007 doğumlu olan Furkan Şahin, Arda ve Ahmet Avkıran Altay Futbol Okullarında 1 yıldır çalışmalara çıkıyorlar.

Malta Çakra Parkta devam eden Altay Futbol Okullarındaki çalışmalara devam eden Furkan'in babası Nuri Şahin'Gözlet'ten Manisa'ya taşınınca çocuklarımızın sokaklarda oynamasının zor olduğunu gördük. Çocuklarımız futbolu sevdiği için akrabalarımın çocuklarını da bize en yakın olan Altay Futbol Okulu'na verdik.  Furkan, Arda, Ahmet ile birlikte aynı futbol okuluna gidiyorlar.

Çocuklarımız hem eğleniyorlar,  hem de futbolcu olmak için temel alt yapıyı kazanıyorlar. İnşallah gelecekte iyi bir sporcu olacaklar.'dedi.

 

Serkan Kül

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: gozletin-minik-yildiz-adaylari
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.