Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Gördes’te “Gördesli Yazarlar Buluşması” Düzenlendi

Gördes Belediyesi ve Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan "Gördesli Yazarlar Buluşması" etkinliğini 2 Eylül 2023 tarihinde düzenlendi.

MANİSA- İLÇELER 5.09.2023 16:15:00 1493 0
Gördes’te “Gördesli Yazarlar Buluşması” Düzenlendi

 

 


Kuvayi Milliye Şehri Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı münasebetiyle Gördes Belediyesi  ve Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği  tarafından hazırlanan "Gördesli Yazarlar Buluşması" etkinliğini 2 Eylül 2023 tarihinde düzenlendi. 

 


Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Gördesli yazarlardan; Ahmet Çaçur, Ahmet Yetik, Ayşe İlker, Cüneyt Aybey, Emine Ataman Koç, Hüseyin Tunçay, İsmail Aybey, Kazım Germiyanoğlu, Mustafa Ali Öztürk, Necati Küçük, Süleyman Sami İlker, Yavuz Yağcı katıldı. Esen Yel de teknoloji yardımı ile programa katkıda bulundu. Katılmayı çok istemelerine rağmen Gördesli yazarlarımızdan Ahmet Gökçe, Ahmet İnce ve Halil Aker mazeretleri sebebiyle programa katılamadı.   
Manisa Gördesliler  Kültür  ve Dayanışma Derneği  Başkanı Hasan Ertekin ve  Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un açılış konuşmalarının ardından yazarlarımızın özgeçmişleri okundu. Ardından yazarlarımızla  söyleşiye geçildi. 
Dernek Başkanı Ertekin, “Gördes’te pek çok etkinlik  düzenledik. Şiir ve kompozisyon yarışmaları, yazar söyleşileri gibi. 

Ancak Yazarlar buluşmasını Gördes’te ilk kez düzenledik. Gördes’te bu etkinliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Programa katılan yazarların ortak özelliği Gördes’te doğmuş olmaları ve yayınlanmış kitabı olmaları ”dedi. 
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol “Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlediğimiz ‘Gördesli Yazarlar Buluşması’ bu kadar çok yazarın bir araya geldiği ilk program oldu. Programa katılan Gördesli Yazarlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Gördesli Yazarlar Buluşması programına Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Muzaffer Yuttaş da  katıldı. Yurttaş, Gördes’ten bu kadar yazarın çıkmasının hikmeti olduğunu söyleyerek, geceye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Gördesli Yazarlar Buluşması” programı,  Hasan Ertekin, Muhammet Akyol ve Muzaffer Yurttaş tarafından yazarlara teşekkür plaketi ve hediyelerin verilmesiyle son buldu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.