GÖRDES' TE FUTBOLUN KALBİ VENÜS 'TE ATIYOR

1

SPOR 23.10.2021 17:30:42 1531 0
GÖRDES

Manisa'nın Gördes ilçesinde futbol çok seviliyor.Futbol muhabbeti çarşıda her yerde yapılıyor.Ancak Venüs Berber Salonu bu konuda bir adım daha önde.

Konu ile ilgili olarak Gördes Belediyespor teknik direktörü Zekeriya Sevinç,
yıllarca ilçede futbol konu olduğunda mutlaka Venüs berber salonunda bir araya gelindiğini ifade ederek,
'Berber salonunun sahibi olan İbrahim Adıgüzel geçmiş dönemde yıllarca amatörde futbol oynadığı için Gördes'te konu futbol olunca mutlaka orada toplanılır.
İlçenin futbolu ile ilgili görüşmeler kararlar geçmiş dönemde futbol oynamış, antrenörlük yapmış birçok arkadaşın uğradığı mekandır Venüs Berber salonu.
Kısacası Gördes'te futbolun nabzı İbrahim Adıgüzel'in Kuaför salonu Venüs Berber Salonunda atar.'açıklamasını yaptı.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.