GÖRDES' TE FUTBOLUN KALBİ VENÜS 'TE ATIYOR

1

SPOR 23.10.2021 17:30:42 1764 0
GÖRDES

Manisa'nın Gördes ilçesinde futbol çok seviliyor.Futbol muhabbeti çarşıda her yerde yapılıyor.Ancak Venüs Berber Salonu bu konuda bir adım daha önde.

Konu ile ilgili olarak Gördes Belediyespor teknik direktörü Zekeriya Sevinç,
yıllarca ilçede futbol konu olduğunda mutlaka Venüs berber salonunda bir araya gelindiğini ifade ederek,
'Berber salonunun sahibi olan İbrahim Adıgüzel geçmiş dönemde yıllarca amatörde futbol oynadığı için Gördes'te konu futbol olunca mutlaka orada toplanılır.
İlçenin futbolu ile ilgili görüşmeler kararlar geçmiş dönemde futbol oynamış, antrenörlük yapmış birçok arkadaşın uğradığı mekandır Venüs Berber salonu.
Kısacası Gördes'te futbolun nabzı İbrahim Adıgüzel'in Kuaför salonu Venüs Berber Salonunda atar.'açıklamasını yaptı.

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

Başkan Balaban Seyitli’ye Kazandırılan Projeleri İnceledi

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.