Gördes Öğretmenevi Binasının Protokolü İmzalandı
0
Gördesli hayırseverler Emine ve İbrahim Koç, Gördes İlçesi Divan Mahallesinde sahibi oldukları arsa ve arsa üzerindeki zemin + 3 katlı binalarını öğretmen evi olarak kullanılmak üzere Milli Eğitime hibe ettiler.
Hibe protokolü, Vali Yaşar Karadeniz, hayırseverler Emin ve İbrahim Koç, Gördes Kaymakam V. Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin ve Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik’in katılımı ile Valilik Toplantı Salonunda imzalandı.
Yapılan hayrın kabul olması temennisinde bulunan Vali Karadeniz, hayırseverler Emine ve İbrahim Koç’a teşekkür plaketi takdim etti.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
Anahtar Kelimeler:
gordes-ogretmenevi-binasinin-protokolu-imzalandi
- Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 10.7 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.1 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


