Gölmarmara Atatürk Bulvarında Köklü Değişim

1

BÖLGE 14.08.2020 10:48:03 5395 0
Gölmarmara Atatürk Bulvarında Köklü Değişim
Gölmarmara’nın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin sihirli dokunuşuyla baştan aşağı yenileniyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışması da yapılan bulvar, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı aydınlatma, üst yapı ve peyzaj uygulamalarıyla modern ve prestijli bir görünüme kavuşuyor.
 
Şehre değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Atatürk Bulvarı’nda prestij cadde çalışmasına başladı. Yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kağan Tunçelli, Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı birlikte inceledi.
“İlçemize yakışacak, güzel bir çalışma”
Çalışmalar tamamlandığında ilçeye yakışır, güzel bir hizmet olacağını ifade eden Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı, “Çalışmalar doğalgazla birlikte başladı. Daha sonra MASKİ tarafından bütün su alt bağlantıları elden geçirildi. Kaldırım çalışmaları, yol çalışmaları, aydınlatmalarıyla güzel bir hizmet olacak. İlgilenenlere teşekkür ederiz” dedi.
“Prestij caddesi kazandırıyoruz”
Yürütülen çalışmalar hakkında teknik bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Gölmarmara ilçemizin en prestijli, en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında çalışmalarımıza başladık. Bulvarda, Atatürk heykelinin bulunmasından dolayı projemiz Anıtlar Kurulundan onaylı. Yaklaşık 300 metrelik bulvarda, bir meydan düzenlememiz olacak. TEDAŞ’a ait aydınlatmalar kaldırılarak, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aydınlatma sistemi konulacak. Burada granit parke, granit oluk döşeme işlerine başladık. MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yapılıyor. İçme suyu hatları yenilendi. Abone bağlantılarının tamamlanmasının ardından da, kaldırımlardaki çalışmalarımıza başlayacağız. Gölmarmara’mıza prestij caddesini kazandırmış olacağız” dedi.
Esnaf ve vatandaşların görüşlerini dinledi
Açıklamaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, mevcut bulvarda esnafı ziyaret ederek görüşlerini dinledi. Bulvar üzerindeki esnaf ve vatandaşlar, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.