Gökmen Barış vefat etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün eski futbolcusu  ve Manisalı olan  Gökmen Barış hayatını kaybetti.

MANİSA -SPOR 2.11.2022 09:40:00 2153 0
Gökmen Barış vefat etti

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün eski futbolcusu  ve Manisalı olan  Gökmen Barış hayatını kaybetti.

Gökmen Barış, Hakan Kutlu’nun teknik ekibinde yer alıyordu.

Süper Lig’de çeşitli takımlarda teknik direktör Hakan Kutlu’nun ekibinde yardımcı antrenörlük görevi yapan 19 Ocak 1974 doğumlu Gökmen Barış, futbolculuk yıllarında Yimpaş Yozgatspor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor, Elazığspor ve Dandanelspor formalarını da giydi.

Manisalı olan Gökmen  Barış'ın cenzaesi bugün ikindi namazına müteakip  Malta Camii'nde kılınacak olan cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Manisa Amatör Kulüpler Birliği’nden Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Özdağ Sordu: “Bakü’den Kalkan Uçak Tel Aviv’e Ne Taşıyor?”

‘Adımla Manisa’ ile Sağlıklı Yaşam ve Ödül Bir Arada

Şehidimizin Emaneti Dünyaya Geldi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar Fakülteleri Ziyaret Ederek İlk Derslere Katıldı

Balıkesir Tanıtım Günleri 3-4-5 Ekim’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

Başkan Tahmilci: Kadınlar geçinemiyor, yoksulluk sınırı alarm veriyor

Turgutlu’da 12 Dev Adam heyecanı dev ekranda yaşandı

Anahtar Kelimeler: Gökmen Barış vefat
  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.