Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GEZİCİ KÜTÜPHANE YAZ TATİLİNDE BİN 500 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

0

GÜNDEM 8.09.2021 00:03:57 1267 0
GEZİCİ KÜTÜPHANE YAZ TATİLİNDE BİN 500 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

 

Yunusemre Belediyesi “Yüzüncü Yıla Yüz Proje” vaatleri kapsamında yaz tatili süresince gezici kütüphane ile ilçede kütüphaneye erişim imkânı bulamayan Yuntdağı’ndaki kitapseverlerin ayaklarına giderek öğrencileri kitapla buluşturdu. Yaz süresince 70 mahallede bin 500 öğrenciye ulaşan Yunusemre Belediyesi, öğrencilere 4 bine yakın kitap dağıttı. Çalışmanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini dile getiren hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Yunusemre ilçe sınırlarındaki kırsal mahallelerinin tamamı ve bazı merkez mahallelerimizde de gezici kütüphane hizmeti verdik. Yaz süresince binlerce kitabı öğrencilerle buluşturduk. Bin 500 öğrenci bu hizmetten faydalanırken onlara 4 bine kitap dağıttık. Güzel bir proje. Önümüzdeki yıllarda da bu çalışmamızın devamı gelecek. Hedefimiz 500 durakta 5 bin ziyaretçiye ulaşarak, 10 bin kitap dağıtmak” diye konuştu. 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.