Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gerçeği aratmayan 2021 YKS Provası

0

MANİSA- EĞİTİM 12.06.2021 20:28:47 1369 0
Gerçeği aratmayan 2021 YKS Provası



Manisa’da 5. yılını dolduran En Dinamik Özel Öğretim Kursu, öğrencilerinin sınav heyecanını yenmeleri ve sınav deneyimi kazanmaları için Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde gerçeğini aratmayacak bir YKS provası yaptı. Cumartesi ve pazar günlerinde gerçekleştirilen sınavda üst düzey Covid-19 tedbirleri uygulandı. Gerek kurumsal gerekse Türkiye geneli yapılan sınavlar ile bu zorlu süreçte öğrenciye tam destek verildi. Öğrenciler sınav provasından hoşnut olduklarını bildirdiler. Öğrenciler, “Sınav heyecanımızı yendik, sınav anında nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrendik. Faydalı bir uygulama oldu” ifadelerini kullandılar.

Kurum müdürü yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin heyecanlı halleri gözlerinden okunuyordu ve yaptığımız denemenin amacına ulaştığını görmek bizi mutlu etti. En Dinamik ailesi olarak sınav kaygısı yaşayan ve başarılı olmak isteyen öğrencilerimizin yanında olmaya devam edecek ve bu yolda hayallerine ulaşmaları için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.