Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

GENÇ YAZAR MURAT KABAN'DAN YENİ ESER...

Genç yazar Murat Kaban, ilk eseri olan 'İki Yabancı' adlı şiir kitabından sonra gerilim temalı romanının hazırlıklarına başladı.

KÜLTÜR-SANAT 9.12.2022 23:15:00 3730 0
GENÇ YAZAR MURAT KABAN

 

 

 

 

Genç yazar Murat Kaban, ilk eseri olan 'İki Yabancı' adlı şiir kitabından sonra gerilim temalı romanının hazırlıklarına başladı.

 

 

Çocukluğundan bu yana kaleme olan ilgisiyle duyguların temsilcisi oldu. Kısa kısa dörtlüklerle başlayıp serbest şiirlerle devam etti. Batman’ın merkezinde doğup büyüyen yazar kendi memleketinde ilk imza gününü gerçekleştirdi.

 

ŞİİR'DEN ROMAN'A...

 

Yazarlık hayatına şiir kitabı eseriyle başlayan yazar Murat Kaban yazarlık hayatına  romanlarla devam edeceğini belirtti.

MURAT KABAN KİMDİR?

 

Murat Kaban, 9 eylül 2004 yılında Batman merkezde doğdu. Ortaokul çağlarından beri şiirlere ve yazmaya karşı bir merakı vardı. Lise yıllarında ise kalemi almasıyla birlikte şiirler yazmaya başladı. Ve yazarlık hayatına giriş olarak İki Yabancı adlı eserini çıkardı. Şiirleriyle ilgi gören genç yazar Murat Kaban yeni eser çalışmalarına başladığını belirtti. İlk eserin de aşkı, sevgiyi ele alan şiirler yazarken üzerinde durduğu yeni esrinde korku gerilim temalı roman yazacağını belirtti.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Anahtar Kelimeler: YAZAR MURAT KABAN' ...
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.