Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Genç Parti Yunusemre'de  2.  Olağan Kongresini yaptı

0

MANİSA-GENEL 9.05.2022 10:38:28 980 0
Genç Parti Yunusemre


Genç Parti Manisa'nın ilçelerinde kongrelerine hız verdi. Geçtiğimiz haftalarda Alaşehir ve Turgutlu ilçelerinde Olağan Kongresini gerçekleştiren Genç Parti Önümüzdeki haftalarda da Manisa'nın  diğer ilçelerinde Olağan Kongresini gerçekleştirecek.Son olarak   ise Manisa İl Olağan Kongresini yaparak seçim çalışmalarına başlayacağı belirtildi. 
Genç Parti Yunusemre'de  2.  Olağan Kongresine Genç Parti MKYK üyeleri Adnan Tütüncü, Ersin Üzeyir, Genç Parti İzmir İl Başkanı  Koray Gunuc, Genç Parti Manisa İl Başkanı Yılmaz Uslu, Genç Parti Manisa Teşkilat Başkanı Eşref Yolcu, Genç Parti Manisa teşkilat Başkan Yardımcısı Lokman Demir, Genç Parti İlçe  Başkanları, İzmir Genç Parti İlçe Başkanları, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
Genç Parti Yunusemre'de tek liste halinde seçime giren Mehmet Mülayim, tüm delegelerin oylarını alarak  Genç Parti Yunusemre İlçe Başkanı oldu.
 
CEM UZUN MANİSA'YA SESLENDİ
 
Öte yandan Genç Partinin Kurucu Genel Başkanı olan ve yaklaşık 12 yıldır yurt dışında bulunan  Cem Uzan kongreye telefon ile bağlanarak canlı bir görüşme gerçekleştirdi. Genç Parti kurucu Genel Başkanı Cem Uzan yapmış olduğu açıklamada; “Genç Parti’nin tüm kademelerinde  azimle çalışan üyelerimize  teşekkür ederim” dedi.
 
Genç Parti Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Mülayim ise 'Genç Partinin Yunusemre ilçesinde bayrağı devralmış bulunmaktayım. Bu bayrağı daha ileriye taşıyacağım' ifadelerini kullandı.
MANİSA'DA 3 MİLLETVEKİLİ 2 BELEDİYE ALACAĞIZ
Genç Parti Manisa  İl Başkanı Yılmaz Uslu ise 'Yunusemre İlçemizin kongresini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz Haftalarda Alaşehir ve Turgutlu kongrelerimizi gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimizde bittikten sonra Manisa il kongresi tarihini alacağız. Genç Partimize ve Manisa'mıza hayırlı olsun. Manisa için hedeflerimiz var. Genç Partiyi layık olduğu yere taşıyacağız. Manisa'da en az 3 millet vekili ve 2 Belediye Başkanı çıkarmayı hedefliyoruz. Hedefimiz büyük' şeklinde konuştu. 
Manisa Genç Parti Teşkilat Başkanı Eşref Yolcu  ise 'Bugün Yunusemre'mizin 2.  Olağan Kongresini gerçekleştirdik.genel Başkanımız Cem Uzan'ın katılımıyla kongremiz dahada renklendi.Genç Parti olarak Manisa'da iyi yerlere geleceğimizi inanıyorum. Biz Manisa Büyükşehir Belediyesine ve ilçe belediyelerine talibiz ' dedi. 
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.