Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GENÇ FENERBAHÇELİLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATTI

0

SPOR 20.01.2021 09:55:46 1858 0
GENÇ FENERBAHÇELİLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATTI




Genç Fenerbahçeliler Tribün Lideri Sefa Kalya'nın vefatının 5. yılında Genç Fenerbahçeliler Tribün Lideri Cem Gölbaşı önderliğinde tüm Genç Fenerbahçeliler il ve ilçe temsilcilikleri yardım kampanyası düzenledi. Bu kapsamda Manisa Genç Fenerbahçeliler Temsilciliği de başkanları Şenol Ülaç liderliğinde bu kampanyaya dahil oldu.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ülaç,' Sefa reis hayatı ve spora olan sevgisi-saygısıi ile her kesime örnek olmuştu. Fenerbahçeli olan olmayan herkes kendisini iyi hatıralarla anar. Bizler de vefatının 5. yılında onun anısına bir yardım kampanyası düzenledi. Onun değerlerini yaşatmak için elimizden geldiği kadar çalışacağız. Bu geleneği elimizden geldiği sürece yaşatmaya devam edeceğiz. Sadece bu dönemde değil diğer önemli gün ve haftalarda da temsilcilik olarak gerekli çalışmaları yapıp organize oluyoruz. Kampanyaya ÜNİ GFB, LİSE GFB ve ANGELS GFB'den arkadaşlarımız da dahil oldu. Sağ olsun arkadaşlarımız destek verip bu kampanyanın büyümesine vesile oluyorlar. Sefa reisimizin sancağı olan GFB'nin hak ettiği değeri bulması onun yolunda ilerleyeceğiz. Destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ' dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.