Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Gelecek Partisi kurucu İlçe Başkanı İYİ Parti'ye geçti

Gelecek Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Yunus Karadağ, İYİ Parti’ye geçti.

MANİSA-SEÇİM 6.12.2023 11:00:00 589 0
Gelecek Partisi kurucu İlçe Başkanı İYİ Parti

 


Geçtiğimiz yıl içerisinde Gelecek Partisi il yönetimiyle yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle istifa kararı alan Gelecek Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Yunus Karadağ, İYİ Parti’ye geçti.
İYİ Parti   Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ile yaptığı görüşmeler sonrası İYİ Parti’ye geçme kararı alınmasının ardından akşam bir araya gelerek üyelik formu doldurulup, rozeti takıldı.

"DAHA DA GÜÇLENDİK"

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Gelecek Partisi’nden İYİ ve Cesurlar arasına katılan Yunus Karadağ ile daha da güçlendiklerinin altını çizdi.
İYİ Parti’nin Manisa'daki yükselişinin hızlı bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Çelik, “aramıza katılan Yunus Karadağ Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Şehzadeler ilçesinde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorduk, aramıza katılmasıyla daha da güçlendik. Yakın zamanda Şehzadelerde toplu üye katılımı yapılacağı müjdesini şimdiden verebilirim. Partimiz, Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında insanca yaşamasını bilen herkese açıktır. Bu hususa dikkat eden herkesi aramızda görmekten mutlu oluruz. Umuyorum onlarda en kısa zamanda aramıza katılırlar” diye konuştu.
"KATILIM DEVAM EDECEK"
Yunus Karadağ, İYİ Parti’ye katıldığı için son derece mutlu olduğun belirterek, “İlçe Başkanımız Ahmet ÇELİK ’in de ifade ettiği gibi önümüzdeki günlerde benimle birlikte Gelecek Partisi’nden istifa eden arkadaşlarım ve mahalle başkanları ile bir görüşme yaptıktan sonra çok sayıda arkadaşımızın İYİ Parti’ye geçmesini bekliyorum. Allah’ın izniyle İYİ Parti’nin Manisa ’da Şehzadeler' de birinci parti, olmasını sağlayacağız. Bizleri aralarına alan İYİ’ler ailesine teşekkür ediyorum” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.