Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

GELECEĞİN “NUSR-ET’İ” SARUHANLILI FERDİ TAYFUR

0

GÜNDEM 17.07.2017 18:51:04 2261 0
GELECEĞİN “NUSR-ET’İ” SARUHANLILI FERDİ TAYFUR

Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesinde ki Altın Kasap dükkânında babasının yanında yaz aylarında çalışarak kasaplığı öğrenen 13 yaşında ki Ferdi Tayfur Özmen, babasının Ferdi Tayfur hayranı olması nedeniyle isminin Ferdi Tayfur olması ve küçük yaşına rağmen usta bir kasap olması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

“HEDEFİM GELECEĞİN NUSR-ET’İ OLMAK”

13 yaşında olan küçük kasap Ferdi Tayfur Özmen yaşıtları yaz aylarında tatil yaparken o babasının kasap dükkânında çalıştı ve kasaplık mesleğini öğrendi. Şimdi babasıyla beraber her işi yapabilen küçük Ferdi Tayfur sosyal medyada ki videoları ile ünlenen Nusr-et’i geçeceğini ve geleceğin Nusr-et’i olacağını söylüyor. Ferdi Tayfur Özmen, “13 yaşındayım. Yaz aylarında okullar kapandığı zaman babamın işyeri olan altın kasapta çalışıyorum. Babamın kasaplık mesleğini devam ettirmek için buradayım. İyi bir kasap olmak için sürekli et sıyırıyorum ve kasaplıkla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyorum. Hedefim ise geleceğin Nusr-Et’i olmak. Onun gibi olmak için çok çalışacağım.” İfadelerini kullandı.

“FERDİ TAYFUR HAYRANIYIM”

Ferdi Tayfur’un babası Erdal Özmen ise oğlunun adını neden Ferdi Tayfur koyduğunu şu sözlerle anlatıyor, “ Altın Kasap’ın sahibiyim. Küçüklüğümden beri Ferdi Tayfur’un hayranıyım. Eşime söyledim bir oğlum olursa adını Ferdi Tayfur koyacağım dedim. Eşimde kabul etti. Allah ta bize erkek evlat nasip etti. Bende bu isteğimi gerçekleştirdim. İşyerimde yanımda iyi bir kasap olarak yetiştiriyorum onu. Oğlum iyi bir kasap olup, sosyal medya fenomeni Nusr-Et gibi olmak istiyor, olacağına da inanıyoruz.” SERKAN KÜL


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.