Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

GEDİZ TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ÇİFTÇİLER AKIN ETTİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 102 firma ve 200’den fazla markanın katıldığı Tarım ve Hayvancılık fuarı kapılarını yapılan törenle açtı.

BÖLGE 5.09.2023 09:34:00 2090 0
GEDİZ  TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ÇİFTÇİLER AKIN ETTİ

                                                                                                                                   

 

Gediz Kapalı Fuar alanında açılış töreni düzenlenen fuarda, dünyaca ünlü tarım ve hayvancılık firmalarının yanı sıra birçok marka da boy gösterdi. 

Açılışa Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Kütahya Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal,Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, sivil toplum kuruluş temsilcileri muhtarlar ile çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşması yapan Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, ”İlkini düzenlediğimiz Gediz Tarım ve Hayvancılık fuarı bir etkinlik olarak sektörel gelişmelerle, teknolojik tanıtımların yapıldığı platformdur” dedi. Düzenlediğimiz bu fuar ticaretin yanı sıra, bölgeye ulaşımdan konaklamaya, yeme içmeden alış verişe, ulaştırma sektörlerine katma değer oluşturarak bölge ülke ekonomisine ve istihdama ciddi katkılar sağladığını hatırlatarak,” 33 adet aktif üretim 2bine yakın istihdam ve 200 milyon dolarlık ihracat sağlayan sağlayan firmalarıyla, 2 adet 2 bin öğrenciye ev sahipliği yapan üniversitesi ile, dünyada ender bir yapıya sahip aynı lokasyonda termal ve kayak merkezini bulunduran Murat Dağıyla,  termal tatil köyüne sahip Ilıcasıyla, İzmir, İstanbul ve Ankara’ya her konuda merkez konumda bulunan, tarım ve hayvancığı ile kendinden söz ettiren gelişmiş ve gelişmelere açık, fuara katılan her kurum ve esnafına kucak açan ilçemiz Gediz’i seçmemiz ve seçmeleri tesadüf değildir. 

Bu bağlamda fuarın oluşmasında katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza, fuara katılan vatandaş ve esnaflarımıza bereketli alışveriş ve kazançlar diliyorum” dedi.

PROTOKOL ÜYELERİ STANTLARI GEZDİ

 

Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü, fuarın açılmasında emeği geçenlere plaket takdim etti. Plaketlerin verilmesini ve açılış konuşmalarının ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, hep birlikte fuarda bulunan stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. Özellikle tarım makineleri ve milli sermaye ile yapılan başka traktörler büyük ilgi görürken, protokol üyeleri traktörün üstüne çıkarak basın mensuplarına poz verdiler. 100 bin ziyaretçi beklenen fuar ilk gününde vatandaşlarda büyük ilgi gördü.  

FUAR 7 EYLÜL TARİHİNE KADAR AÇIK OLACAK

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinden katılan vatandaşların yanı sıra il merkezi ve diğer ilçelerden hatta bölgedeki diğer illerden de fuara gezmeye gelen vatandaşlar mevcut durumda. 4 Eylül tarihinde kapılarını açan Gediz Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 7 Eylül tarihine kadar açık kalacak.

ADİL AKA


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.