Gara'da 13 Türk vatandaşı şehit edildi

1

GÜNDEM 14.02.2021 14:51:02 1323 0
 Gara



Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kartal-2 harekatıyla ilgili açıklama yaptı.  Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları; Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 3'ü sözde üst düzey yönetici olmak üzere 48 terörist ölü, 2 terörist sağ ele geçirildi. Son derece önemli, kritik ve özel bir harekat yapıldı.

Çok geniş bir alanı kapsayan zor bir harekat gerçekleştirildi. Harekatla bölgeye yerleşen, yeniden yapılanmaya çalışan, hudutlarımıza ve halkımıza saldırı hazırlığındaki tüm unsurlar büyük ölçüde temizlendi. (Pençe Kartal-2 Harekatı) Operasyon tamamlandı.

Kara ve hava unsurlarımız üslerine, kışlalarına güvenle döndü. Mağarada silahsız ve masum 13 vatandaşımızın naaşı bulundu.

Vatandaşlarımızın 12'si başlarından vurularak şehit edilmiş. PKK'nın cani ve kalleş yüzü bir kez daha görüldü. 
Vatandaşlarımızı mağara sorumlusu şehit etti. Vatandaşlarımızı şehit eden teröristler öldürüldü. Keşke 13 vatandaşımızı oradan sağ salim çıkarabilseydik. Harekatta örgütün bölgedeki varlığına ağır darbe indirildi.

 

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Vefa ve İlköğretim Haftası Ziyaretleri

Ferdi Zeyrek Anısına Efes Selçuk’ta Futbol Müsabakaları Başlıyor

CHP’li Bakırlıoğlu: “Bu Karar Köy Esnafını Bitirir”

Şehzadeler Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Destek Kursu

Yunusemre Belediyesi Personeline Yabancı Dil Eğitimi İndirimi

Özgür Özel, Turgutlu’da Toplu Açılış Törenine Katılacak

Yunusemre Belediyesi’nde Kripto Para Madenciliği İddiası

Doğa Değişiyor, Risk Artıyor, İlk Yardım Hayat Kurtarıyor

  • Cumartesi 28.4 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.4 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Pazar 27.2 ° / 14.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.