Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Galericiler Sitesi’ndeki Derenin Üzeri Kapatıldı

0

BÖLGE 3.11.2016 16:13:04 851 0
Galericiler Sitesi’ndeki Derenin Üzeri Kapatıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde titizlikle yürüttüğü dere temizlik çalışmalarına hızla devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesi 2. Anafartalar Mahallesi’nde bulunan üstü kapalı derede meydana gelen çökme üzerine, derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çökme nedeniyle Galericiler Sitesi’nden geçen dere yatağına dolan hafriyat iş makineleri yardımıyla temizlendi. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, temizlik çalışmasının ardından çöken bölgenin onarımı için gerekli betonarme imalatlarına da başlayarak hızla tamamladı. Derenin eski görünümüne kavuşması için hazırlanan beton bloklar, vinç yardımıyla monte edilerek derenin üzeri tekrar kapatıldı. MASKİ tarafından gerçekleştirilen temizlik ve imalat işlemi sayesinde, civarda ikamet eden vatandaşlar deredeki hem kirlilikten hem de üstü açık derenin yarattığı tehlikeden kurtulmuş oldular.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.